www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

Regler for Årets Vesterbroer

Alle foreninger, tilbud, organisationer, personer og foreninger kan indstillet til Årets Vesterbroer, hvis de gør en forskel på Vesterbro. Du kan fx godt indstille en person, der arbejder, er frivillige eller lignende på Vesterbro – personen behøver ikke nødvendigvis at bo på Vesterbro.

Forretningsudvalget garanterer i udvælgelsen, at medlemmer og suppleanter af Vesterbro Lokaludvalg som enkeltpersoner ikke kan modtage prisen. Foreninger eller institutioner repræsenteret ved medlem eller suppleant i lokaludvalget, kan dog godt blive nomineret til prisen, hvis det er en person eller institution, der ikke sidder i lokaludvalget, der står bag indstillingen. Desuden foreslås forretningsudvalget, at medlemmer og suppleanter af lokaludvalget kan indstille personer og foreninger/institutioner, der ikke er medlemmer eller repræsenteret ved et medlem af lokaludvalget.

Reglerne er til for at det ikke skal se ud som om lokaludvalget uddeler prisen til sig selv, for at der skal være gennemsigtighed og for at alle har lige mulighed for at indstille eller blive indstillet.