www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

Proces og deadline

Du kan sende din indstilling mellem den 5. oktober og den 31. oktober. Du skal sende din indstilling med navn på person/forening, begrundelse og dit eget navn/email til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk, som en kommentar til denne side eller på vores faceboookevent Årets Vesterbroer. Vi har brug dit navn og email på dig der indsender indstillingen, for at sikre gennemsigtighed i forhold til, hvem der indstiller hvem. Dit navn bliver ikke offentliggjort.

Sekretariatet samler de indsendte forslag som forelægges forretningsudvalget under Vesterbro Lokaludvalg. Forretningsudvalget udvælger tre, der går videre til afstemning ved lokaludvalgsmødet den 16. november 2016. Sekretariatet offentliggør også den samlede liste med indstillede kandidater på hjemmesiden og på facebook og de tre nominerede.

Der kommer en prisoverrækkelse til den heldige person eller forening etc. umiddelbart efter den 16. november. Den person/ forening der udnævnes af lokaludvalget til at være Årets Vesterbroer, opnår ikke blot den ærefulde titel, men modtager også en pris på 10.000 kr. og et flot diplom.

Regler for Årets Vesterbroer

Alle foreninger, tilbud, organisationer, personer og foreninger kan indstillet til Årets Vesterbroer, hvis de gør en forskel på Vesterbro. Du kan fx godt indstille en person, der arbejder, er frivillige eller lignende på Vesterbro – personen behøver ikke nødvendigvis at bo på Vesterbro.

Forretningsudvalget garanterer i udvælgelsen, at medlemmer og suppleanter af Vesterbro Lokaludvalg som enkeltpersoner ikke kan modtage prisen. Foreninger eller institutioner repræsenteret ved medlem eller suppleant i lokaludvalget, kan dog godt blive nomineret til prisen, hvis det er en person eller institution, der ikke sidder i lokaludvalget, der står bag indstillingen. Desuden foreslås forretningsudvalget, at medlemmer og suppleanter af lokaludvalget kan indstille personer og foreninger/institutioner, der ikke er medlemmer eller repræsenteret ved et medlem af lokaludvalget.

Reglerne er til for at det ikke skal se ud som om lokaludvalget uddeler prisen til sig selv, for at der skal være gennemsigtighed og for at alle har lige mulighed for at indstille eller blive indstillet.